Случва ли ви често да затваряте очи и да си припомняте най-хубавите години? Нямате време? Всичко сте забравили? Хайде сега 🙂 Даваме ви чудесен повод да се върнете назад и да вкусите отново от всички онези прекрасни мигове, в които сте били истински щастливи.

Смях, игри, безгрижие, първо влюбване, весели приятели и толкова много аромати, които ви заливат!

Не ги крийте – включете се в играта СПОМНИ СИ АРОМАТА НА ДЕТСТВОТО, която организираме с нашите добри приятели от Cultro.eu

Споделете с нас най-любимия аромат от своето детство, а ние сме подготвили уханни и красиви подаръци за двама от вас – нашите прекрасни торбички с лавандула.

lavandula2Единственото условие,за да се включите в нашата игра е с едно изречение, като коментар под статията на Cultro,  да споделите с нас кои са най-любимите ви аромати от детството.

В играта може да се включи всеки, който някога е бил дете или все още се чувства такова 😉

Единия от печелившите ще изберем с томбола, а другия ще си го посочим след компетентно съвместно обсъждане. Ще обявим победителите във фейсбук следващия понеделник, затова следи внимателно. А за тези, които нямат профил в социалната мрежа, ще публикуваме имената на щастливците като допълнение към тази статия.

Играта започва днес (19-ти октомври), а „линията за коментари“ ще бъде затворена в петък в полунощ, за да спазим приказния елемент. Иначе казано, имате точно 5 дни, за да подушите детството отново!

Хайде да видим – кухнята на баба, тревата на двора, пълният с тайни въздух на тавана – кой е вашият аромат 🙂

 

5 thoughts on “Незабравимият аромат на детството

  1. Валентина Димитрова says:

    Любимият ми аромат от детството е миризмата на домашно приготвената лютеничка от баба. Още топла преди да я напълни в бурканчета ми маже филийка ….ммммм беше прекрасно.

Вашият коментар

Уважаеми клиенти!

В момента срокът за изработка на вашите поръчки е между седем и десет работни дни в зависимост от избрания артикул. Ако поръчката ви е спешна, ви молим да се свържете с нас, за да уточним сроковете.

На ваше разположение сме на телефон 0884108057 и на info@tochkiraieta.com

Благодарим Ви за доверието!