По колко лигавника сменяте на ден?Четири?Пет?Все не ви достигат,нали?Колкото повече,толкова повече,както казва един любим герой 🙂 Колкото повече растем,толкова повече се цапаме 🙂

Първото предизвикателство е с растежа на зъбките – винаги трябва да имате нещо под ръка, с което да забърсвате десетки пъти в минута муцунката на бебчо.

След това ви чака захранването  и неистовото и непреклонно желание на порасналите мъници да хапват сами – не се притеснявайте от цапането,дайте свобода на своето дете и го учете на самостоятелност – ще видите как в един момент то ще ви изненада със стабилно хваната лъжица или вилица, а вашия възторг няма да познава граници.

Ако пък практикувате метода на Захранване водено от бебето – е,тогава се заредете с много търпение,чувство за хумор, сухи и мокри кърпи, и разбира се солидно количество лигавници под всякаква форма.

shtastlivi-bebeta

А когато не се занимавате с хранене, цапане и придобиване на нови умения, искате бебчовците да са красиво облечени, по възможност модерни и оригинални,нали? И тук можем да помогнем – красивите и удобни Kiki bibs са едновременно полезни и мноого приятни,с нежни материи и забавни цветове – те се превръщат в едно от нещата,които със сигурност взимате,когато излизате от вкъщи.

Те отлично предпазват дрехите по време на хранене и също така са идеално допълнение към всеки тоалет. Kiki Bibs са изработени от висококачествени 100% памучни платове, двойно ушити, с велкро закопчаване. Можете да ги поръчате и с допълнителна памучна вложка, за по-добро попиване. Предлагат се в цветове за момиченца и момченца, както и в унисекс разцветки, които можете да подарите на познато детенце след като вашият малчуган порасне.

Това са нашите бандани, създадени специално за чистички,красиви и модерни бебета, както и за техните доволни и щастливи майки!

 

Вашият коментар

Уважаеми клиенти!

В момента срокът за изработка на вашите поръчки е между седем и десет работни дни в зависимост от избрания артикул. Ако поръчката ви е спешна, ви молим да се свържете с нас, за да уточним сроковете.

На ваше разположение сме на телефон 0884108057 и на info@tochkiraieta.com

Благодарим Ви за доверието!