Тази седмица с радост и гордост Ви представяме Цвети – талантливото и усмихнато момиче, което стои зад красотата на Giggie Handmade Cute Stuff. Вдъхновяващо, мотивиращо, усмихващо и стоплящо е всичко, което Цвети ни разказва за себе си и труда си. Убедете се сами 🙂

КАК ЗАПОЧНА ТВОЯТА ХЕНДМЕЙД ИСТОРИЯ?

С плетене! Беше зима, бях малка и за да не скучая моята баба ми ми „връчи“ куките и преждата. По-късно ме научи да кроя и шия на ръка, в последствие и на шевната си машина.Когато порастнах се запалих по картичкоправенето, продължавах да шия, но само за себе си. И благодарение на всички позитивни отзиви от познати, приятели и най-вече съпругът ми – създадох Giggie и хобито стана професия. Последното, което оплетох бяха калъфки за 2-те декоративни възглавници в хола ни, но с шиенето си паснахме за цял живот!

ОТ КЪДЕ ИДВА ИМЕТО НА БРАНДА ТИ?

Ооо, това е много дъъълга история! Преминах през всякакви в съзнанието си, повярвайте ми – всеки ден измислях по 2-3 и все нещо не ми достигаше. Толкова много исках да бъде кратко, ясно, запомнящо се и най-вече да отговаря изцяло на идеята ми!И след около година мислене (представете си само!) изведнъж „Giggie буквално ме шамароса! И това беше!А Джиджи е галеното име на моята сестра, от както бяхме малки. Галено от Giggio – мишлето в едно италианско предаване от време оно!

ИМАШ ЛИ ЛЮБИМ ПРОДУКТ ИЛИ ТАКЪВ, КОЙТО ПРАВИШ С НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ?

Всичките са ми любими! Сама създавам кройките си и влагам изключително много енергия до постигане на съвършенство и функционалност във всеки детайл. Затова и всяка поръчка ми носи изключително и само позитиви – без значение от продукта, той си е мой и аз съм щастлива и благодарна, че са избрали точно него и точно мен като автор!!!

A КОЙ Е НАЙ-ЦЕННИЯТ МОМЕНТ В РАБОТАТА ТИ?

Заставането ми пред шкафа с платове в избор на подходяща комбинация от десени!Платовете ми никога не стигат! Умирам си за още и още, в мен се надига желанието да пазарувам, да кроя, да шия! Ей това е емоция! Това обичам в работата си! Несравнимо е и удоволствието да прочета положителният коментар от клиента, след като е получил пратката си.

КОЕ Е ОСНОВНОТО ПОСЛАНИЕ, КОЕТО ВЛАГАШ В СВОЯ ТРУД И КОЕТО БИ ИСКАЛА ДА ДОСТИГНЕ ДО НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПРИЯТЕЛИ?

Щастие и късмет! Има случаи, когато нещо трябва да се пришие на ръка или да се завърже конеца – винаги завършвам с по три възелчета или 3 бодчета! Обичам числото 3, а и всички знаем – „3 пъти за щастие“, нали? 😉

ЕДНА МЕЧТА В ТВОРЧЕСКИ ПЛАН?

Giggie работилница и магазинче! Тази е най-голямата!

ИЗДАЙ НИ НЕЩО НОВО, ВЪРХУ КОЕТО РАБОТИШ?

Къде ново, къде старо…един бебешки комплект с бухали – истинско произведение на изкуството! Нямам търпение да го завърша и да ви го покажа, а време сякаш все не ми достига!Приготвила съм и колекция чанти, която чака да бъде завършена, а докато чака тя, чака и колекция от детски Giggie чантички…изобщоооо – много неща, много идеи, бликат, бликат!

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИТЕ ПРОДУКТИ СПОРЕД ТЕБ КАТО АВТОР?

Уникалността! Поради това, че всяко скроено парченце плат е част от „общото“, то никога, ама никога не е същото като другото! Така и крайният продукт е напълно различен от другия.

ЛЮБИМ ЦВЯТ И АКСЕСОАР ЗА ТОЗИ СЕЗОН?

И за Пролет, и Лято, и за Есен и Зима – Тюркоаз, моля!

ПРЕДСТАВИ НИ С НЯКОЛКО ДУМИ ПОДАРЪКА,КОЙТО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НА НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Искам да ги зарадвам с мини чантичка или калъф за телефон – удобни, практични и много цветни аксесоари.

PhonePouch2

Keyholder 14

И ПОСЛЕДНО – ЗАЩО РЕШИ ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ „ТОЧКИ И РАЙЕТА“ И КОЕ ИЗБИРАШ – ТОЧКИТЕ ИЛИ РАЙЕТАТА 🙂

Един отговор и на двата въпроса – Заради точките!

Всички уникални продукти на Giggie можете да откриете тук. А само тази седмица подвързиите за книги и бебешките спални комплекти са на страхотна цена с 10% намаление. Възползвайте се 🙂

Ако пък искате да се сдобиете и с една от красотите на Giggie като подарък от нас, участвайте в нашата седмична Фейсбук игра и гласувайте за продукта, който ви харесва най-много.

 

 

 

 

 

Вашият коментар