Условия

Продуктите в нашия магазин са ръчно изработени и за да ги получите с гаранция за качество, срокът за изработка и доставка е малко по-дълъг от този в обичайните електронни магазини. Ако поръчате конкретен артикул без промяна на цвят или размер, срокът е 7 работни дни. При индивидуални поръчки и такива, които са свързани с някаква промяна по желания продукт срокът за изработка и доставка варира от 10 до 14 работни дни. За поръчки с голям обем – декорация и украса за сватбения ден,Свето Кръщение или рожден ден, ви молим да ни пишете поне месец преди датата на събитието.

Когато направите своята поръчка, вие ще получите автоматичен имейл с нейните параметри и потвърждение. Ако сте поръчали специфичен продукт, който изисква конкретизиране на размер,цвят или модел, ние ще се свържем с вас, за да обсъдим вашите идеи и желания. При индивидуалните поръчки винаги изпращаме снимки с работни варианти, за да чуем вашето мнение и да се съобразим с него.

Ако имате експресна поръчка, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим възможностите за нейното изпълнение.

Регистрацията в сайта отнема няколко минути, но ви дава възможност да управлявате поръчките си и ви улеснява в процеса на пазаруване. Чрез нея вие заявявате и желанието си да получавате новини от нас относно нови продукти, промоции, оферти или полезна информация за актуални тенденции от света на модата и декорацията на дома.

Доставката на нашите продукти се извършва от куриерска фирма Еконт. Можете да изберете доставка до домашен или служебен адрес или до офис на Еконт, който е и най-икономичният вариант. Доставката се поема от купувача и отнема от 1 до 3 дни в зависимост от големината на населеното място. На фирмения сайт на Еконт можете да направите справка за всички налични офиси в страната и да изберете най-удобния за вас.

Заплащането на поръчката се извършва в момента на нейното получаване с наложен платеж.

Свържете се с нас, ако искате да направите поръчка от друга държава, за да обсъдим възможностите за заплащане и доставка.

При поръчки с голям обем или на стойност над 150лв е възможно изискване на капаро.

Когато сте избрали своя продукт и направите своята поръчка, вие приемате условията на „Точки и Райета“ за ползване на сайта. С това се абонирате да получавате на своята електронна поща новини, съобщения и полезна информация от нас, свързана с нови продукти, промоции, игри и проекти, която ще ви помогне в избора на продукти и ще улесни пазаруването и комуникацията с нас. Ние гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели.

При получаване на своята поръчка, винаги имате възможност да прегледате поръчаните продукти на място преди да заплатите. Ако не сте получили това, което сте поръчали или продуктът е с нарушена цялост или повреден, вие сте в правото си да го върнете към нас.

Имате право да върнете закупената от Вас стока в 7-дневен срок от получаването й при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана, без да е нарушена целостта на опаковката, което е упоменато в чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ. Всички разходи по транспорта на стоката са за сметка на купувача.