За нас

Точки и райета е проект,създаден с много радост, желание и ентусиазъм. Проект, вдъхновен от децата и насочен към тях – към техните емоции и важни моменти, към техните любими неща и специални желания, към идеята да се радваме на усмивките им възможно най-често и най-дълго!

От друга страна Точки и Райета е място, в което вече четвърта година се стремим да ви показваме красотата и магията на ръчната изработка. Защото всичко тук е ръчно сътворено, идва от сърцето и ръцете на талантливи автори, обединени от любовта си към красивото и от желанието си да създават оригинални и стойностни продукти за най-малките.

Ние обичаме шареното,разнообразното и веселото, цветните идеи и безкрайният свят на детското въображение. Създаваме творбите си с желание и внимание към всеки детайл и се опитваме да добавим доза неповторимост във всеки един от тях – също както са неповторими и дечицата, за които творим.  С радост приемаме вашите специални и оригинални идеи за облеклото или празника на малчуганите и ги осъществяваме в непрекъсната комуникация с вас.

При нас ще намерите облекла и аксесоари за най-малките, изделия от текстил и декорация за детската стая, детска мода, аксесоари и подаръци за най-важните празници и събития в нашия живот – рожден ден, кръщене, сватба…

И най-вече  – тук искаме да откриете голяма доза Цветно Настроение, с което да усмихнете деня и празника на вашето дете, да го направите красив и незабравим за него и за цялото семейство!

Ако имате идея,предложение,въпрос или сте автор,който иска да представи работата си при нас, не се колебайте да ни пишете на info@tochkiraieta.com

Ние сме тук и ви очакваме!

Благодарим ви!

Екипът на „Точки и райета“