set minnie gabi

 

ЗА КАКВО СЛУЖИ Туту полите и туту комплектите са уникални и красиви тоалети, с които всяко момиченце ще се превърне в своята любима принцеса, ще танцува като истинска балерина или ще размаха пръчица като вълшебна фея. Изключително подходящи са за рожден или имен ден, весело парти по специален повод, красива фотосесия или просто за забавление вкъщи.

tumno lilavo tutu

КАК СЕ ПРАВИ – Туту полата се изработва от фин обикновен или кристален тюл – ефирна и лека материя, с която се постига голям обем и фееричност, задължителни за този приказен тоалет. Изработката се извършва на ръка чрез навързване на десетки парчета тюл на два или четири пласта върху широк ластик. Като финален щрих декорираме с красива сатенена панделка в подходящ цвят. Можем да използваме един цвят или да направим красива комбинация между няколко разцветки. Дължината на полата е според вашите предпочитания – по-къса и „бухнала“ или по-дълга и „прибрана“. Като специален комплимент към полата получавате и подходящ аксесоар, който завършва красивата визия.

shareno tutu

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ – Резултатът е най-хвърчащата, балеринска, подскачаща, щръкнала, весела, цветна и завладяваща пола, която едно малко момиченце може да си представи.
Моментът, в който я подарявате е особено важен – внимавайте и се подгответе – очаква ви най-бурната реакция на неистова радост, подскоци до тавана и напълно обясним прилив на позитивна енергия и щастливи емоции. Следват часове луди танци, нестихващи пируети и  забавни игри.
Със сигурност първите дни вашата малка принцеса ще иска да е навсякъде с новата си уникална пола – вкъщи, навън, на площадката, на градина или училище, твърде вероятно дори и в леглото. Примирете се и просто се радвайте на ентусиазма и усмивката й.

julto tutu2

КАК СЕ ПОДДЪРЖА – Когато все пак дойде време да приберете полата, не забравяйте,че тюлът е красива и ефирна, но и доста капризна материя – за да се радвате по-дълго на туту поличката, я съхранявайте по начинът, по който сте я получили – в хартиен плик или на закачалка, но не и между други дрехи.
Почиствайте я с влажна кърпа, не перете в пералня и не гладете. Ако отделните парчета се измачкат, изправете ги с търпение на ръка или с помощта на парата на ютията или на специален уред за пара.

zeleno tutu

ЗАЩО ДА Я ИЗБЕРЕТЕ – Когато поръчвате туту пола, вие поръчвате много повече от обикновена дреха. Изработена с много внимание и любов, тя пристига при вас, съпроводена от голяма доза гарантирани емоции и усмивки.
А за вас остава най-прекрасното – да сбъднете една мечта на любимото си момиченце и да видите радостта в блесналите му очички. Заслужава си, нали 🙂

10-1 copy

Разгледайте още страхотни предложения за туту поли, рокли и комплекти  тук .

Вашият коментар